Alla som spelat brädspelet Cluedo vet hur spännande det kan vara, eller hur? Har du inte spelat det kan vi tala om för dig att det är ett brädspel fyllt med spänning. Cluedos spelautomat på nätet är uppbyggt på samma sätt och det är IGT som har producerat det med brädspelet som självklar utgångspunkt. Här gäller det alltså att lista ut vem mördaren är med hjälp av olika ledtrådar; vilket redskap eller verktyg har personen blivit mördad med och i vilket rum har personen bragts om livet? Testa Cluedo om du är redo för ett spännande mysterium där du kan vara med och lösa gåtorna genom att spela fram ledtrådarna i spelautomaten. Det här är ett måste för dig som är äventyrslysten och vill ha spänning! 

Det som gör Cluedo värt att spela är att det blir en historia bakom spelet och att det är inte bara en massa spins som inte leder någonstans. Är det Överste Senap som har använt revolvern i biblioteket för att mörda eller om är det Fru Blå med en ljusstake i matsalen? Alla dessa gissningar och ledtrådar som fås under spelets gång gör att spelet blir omöjligt att avsluta mitt i, man bara måste spela klart, helt enkelt. Och självklart ska du göra det! Vem vet, kanske blir det en runda till av denna otroligt spännande slot? Vi lovar en spännande, nagelbitande spelomgång som du inte vill avsluta mitt i. Testa själv! Låt spelet hänföra dig ett tag! 

Cluedos insatser och vinstlinjer 

Det här är ett väldigt enkelt spel att komma igång med. Du som spelare börjar med att välja hur många insatslinjer du vill spela med och du kan välja från en upp till 15 stycken. Efter det väljer du hur mycket du vill satsa per linje. Där kan du välja som minst 0,02 euro. Den lägsta insatsen per spel är 0,30 euro och den högsta insatsen är 150 euro. Det här är allt du behöver veta för att komma igång med spelandet och för att kunna lösa mördarmysteriet. Sedan finns ett gäng andra bra funktioner för att avancera insatserna och chansen att vinna, till exempel Mega Jackpot Cluedo. Du vinna upp till 75 000 euro i det här spelet. 

Cluedos grafik och ljud 

När du kommer in i Cluedo hör du direkt att du är mitt inne i mordgåtan, det avslöjar musiken. Musiken känns gammal men spännande och du rycks med in i den spännande historien av denna musik. Grafiken förvånar dock något. Den känns något förlegad och gammaldags men tillverkaren har verkligen lyckats göra denna slot på så bra sätt att grafiken och musiken hör ihop. De gör ett bra jobb gemensamt. Tillsammans skapar de något unikt som gör att du hoppar in i gåtans värld direkt utan att blinka. Du kommer lätt in i spelet med en gång med hjälp av de enkla och tydliga knapparna. Det är lätt och överskådligt och spelaren förstår direkt vad den ska göra. 

Bonusfunktioner i Cluedo 

Det finns några bonusfunktioner i Cluedo som du bör känna till om du ska spela spelat på nätet. Den första är att ha koll på wilds-symbolerna som är väldigt värdefulla. Dessa kan ge dig en riktigt stor vinst på upp till 75 000 euro om du lyckas pricka in fem symboler på en aktiv insatslinje. Bonusspelet i Cluedo aktiveras när du ser en text på skärmen som säger “who won it?”. När detta sker kommer ytterligare en skärm visas med tre anteckningsblock och du kommer få se de sex karaktärerna, de olika mordvapnena samt de nio möjliga platserna där mordet kan ha ägt rum. Det är här och nu du har din chans att lösa mysteriet! 

Varför Cluedo? 

  • Denna slot är en så pass mystiskt och spännande slot att du inte kommer vilja sluta spela och du kommer med största sannolikhet återvända till spelet gång på gång. 
  • Det är en väldigt enkel slot att komma igång med. 
  • Tydliga knappar. 
  • Lätt och överskådlig layout, vilket gör det enkelt för dig att direkt förstå vad du ska göra. 

Vad kan Cluedo göra bättre? 

  • Grafiken är något tillverkaren hade kunnat ägna mer tid åt och gjort mer trevlig och fräschare. 
  • Även musiken hade gått att göra bättre val av. 
  • Högsta insatsen på sloten är ganska låg och den hade med fördel kunnat vara högre. 

Sammanfattning av Cluedo 

Cluedo har tillverkats med en fantastisk tanke bakom sig som gör att du kommer fastna en lång stund framför denna slot. Det är ett kul sätt att spela på då du behöver lösa en mordgåta. Det är enkelt att bli involverad i spelet då du självklart vill klara av ditt uppdrag. I och med att historien är så underhållande gör det att du inte funderar så mycket på att grafiken och musiken inte är helt ny och fräsch och kanske egentligen skulle behöva uppgraderas. Om du inte har testat att spela Cluedo på nätet ännu, gör det nu! Det kommer bli något oförglömligt som du kanske inte kan vara utan sen. Så testa om du vill ha mystik och äventyr!