Spela på nätet, online eller offline, var du än befinner dig. Oavsett om du har din telefon, surfplatta eller dator till hands, så kan du spela detta fascinerade spel som ger dig så mycket mer än bara ett spelrus! Du spelar med klassiska symboler så som “lucky seven”, diamanter och fyrklöver och det gör att du känner igen dig direkt. Du har tre rader av dessa symboler, vilket gör att du kan vinna på flera sätt. Det är ett enkelt och lättförståeligt spel som vi tycker passar alla, både nybörjare som ska spela för första gången men även du som har erfarenhet av spelautomater och kan det här. Joker Pro är skapad av NetEnt som har mycket erfarenhet av olika spelautomater online. 

Joker Pro tar med dig på en hisnande spelupplevelse utöver det vanliga och du väljer nivå, insats och värde i ett par enkla klick på skärmen. I och med att det är fem rullar som rör sig fort samtidigt är det en väldig fart och fläkt i spelet. Det blir aldrig långtråkigt och det är väldigt lätt att fastna långa stunder, så glöm inte att ta en paus då och då för att få distans och spela alltid med ansvar. Denna spelautomat är extra trevlig då det är symboler som de flesta spelare känner igen från andra klassiska spelautomater, både på nätet och från de enarmade banditerna på Finlandsbåten. Symbolerna ger trygghet och skänker glädje och förhoppningsvis lite tur också! 

Insatser på spelautomaten 

Spelautomaten Joker Pro erbjuder dig inte mindre än 5 hjul och 10 vinstlinjer. Värdet på mynt som kan satsas per spinn börjar vid 0,01 euro och går upp till 100 euro. Hur lite kan du satsa som minst? Jo, den summan är 0,10 euro och det högsta du kan satsa när du spelar Joker Pro är 100 euro. Den här spelautomaten är för dig som vill ha kul samt vinna pengar. Den största summan du kan vinna i det här spelet ligger på 200 000 euro, känn på den! Håll utkik efter bonusar så som sticky re-spins och jokerhattar som kan ge dig höga vinster och bonusar. Du kan läsa mer om bonusar längre ner i texten. 

Grafiken i spelet 

Vid första ögonkastet får man en bra känsla eftersom alla symboler är mycket snygga. Man känner troligtvis igen dem från andra spel och det gör att man känner en trygghet. Färgerna är snygga ihop och det känns som en lagom variation av färger. Glittret i bakgrunden är skönt och gör omgivningen levande, det känns mycket bättre än en statisk bakgrund. Musiken som spelas är lagom peppande, stressande och glad så att man vill spela mer, men om man tycker att det blir för mycket trots variation av toner kan man givetvis sänka eller stänga av musiken medan man spelar. Det är annars lätt att bli stressad och överaktiv, så fundera på hur du vill att din upplevelse ska vara. 

Bonusfunktioner i Joker Pro 

Det roliga med Joker Pro är de bonussymboler som dyker upp ibland. En av dem är en flammande eld-symbol, den syns bara under Joker Pro re-spins som nämndes tidigare i texten. Denna symbol har som uppgift att ersätta alla symboler förutom jokerhatten. Jokerhatten är en annan rolig bonusfunktion som kan dyka upp då och då under spelets gång och ge dig extra vinster, så håll utkik efter den! Hot spot är ytterligare en funktion som du kan få uppleva medan du spelar Joker Pro. Vad är då detta? Jo, det är en funktion där hjul 1 och hjul 5 omvandlas till wild-hjul och hot spot-positioner dyker upp i mitten av hjul 2, 3 och 4. Med dessa kan du vinna extra vinster. 

Det bästa med Joker Pro 

  • Det bästa med Joker Pro är den enkla uppbyggnaden och den snygga grafiken. 
  • Ett spel med högt tempo. 
  • Det är lätt att ta en paus och sedan komma tillbaka när man vill. 

Något som skulle kunna förbättras 

  • Musiken är bra i början men kan bli för mycket efter ett tag. 
  • En annan mindre trevlig sak är ljudet som hörs när man för musen över olika val. 

Slutligen om Joker Pro 

Sammanfattningsvis tycker vi att du ska ge Joker Pro en chans om du inte redan testat denna trevliga NetEnt-skapelse. Spelet är relativt enkelt men samtidigt väldigt underhållande och ger dig något att göra när du har tråkigt. Vi kan garantera att Joker Pro piggar upp humöret om det behövs samt livar upp stämningen med sina bonusfunktioner. Farten, musiken och färgerna ger dig stimulans och känslan av att vilja spela mer för att kamma hem den där stora vinsten. Om du inte redan testat att spela Joker Pro – gör det nu! Det blir en garanterad höjdpunkt på dygnet. Med tanke på att detta är ett NetEnt-spel är sannolikheten dessutom stor att du hittar spelet hos just ditt favoritcasino!