Spelautomaten South Park är skapad av succéföretaget NetEnt som ligger bakom en rad framgångsrika spelmaskiner på nätet. Något de flesta vet om är att när detta företag står bakom en slot är det kvalitet som gäller. South Park är en spelmaskin byggd på temat från tv-serien med samma namn. I sloten följer du de populära huvudkaraktärerna Eric Cartman, Kenny McCormick, Kyle Broflovski och Stan Marsh och spelet håller samma humoristiska och skrattfyllda anda som den populära serien. Med sloten framför dig slungas du helt enkelt rakt in i South Parks galna värld och får ta del av allt vad det innebär. Det är kanske dumt att lämna några garantier men om du är ett South Park-fan kommer du troligtvis aldrig att ha tråkigt med den här spelmaskinen. 

Det som gör att denna spelmaskin sticker ut från mängden är självklart temat som verkligen går i tv-seriens anda. De som gillade serien kommer förmodligen bli exalterade när de får reda på att deras favoritserie finns som casinospel. Den unika humorn som präglat South Park och fångat så mångas intresse återfinns i det galna temat och spelet består av mycket fart och roliga bonusmoment som med stor sannolikhet kommer få dig att skratta. Inte bara av spelet såklart utan även av alla pengar du kammar hem. Spelets symboler består av alla möjliga roliga karaktärer från South Parks galna värld. Wild-symboler och roliga ljudeffekter tillsammans med den klassiska South Park-melodin skapar en atmosfär som liknar den i serien. 

Vinstlinjer och insatser  

Det här spelet består av fem hjul och tre rader där du, för att vinna, ska försöka samla ihop olika kombinationer under spelet gång. Spelmaskinen har totalt 25 stycken olika vinstlinjer som du kan satsa på och försöka pricka in kombinationer som ger dig vinstpengar. Myntvärdet i detta spel ligger mellan 0,01 euro upp till 0,50 euro och lägsta insatsnivån att spela med är 0,25 medan den högsta är 125. Spelar du på alla 25 linjerna samtidigt har du chansen att kamma hem hela 1 250 000 mynt. Det finns även en del extrafunktioner som gör att spelet får både fart och genererar spänning. Om du är ett South Park-fan bör du absolut inte missa att testa denna slot! 

Tema och grafik  

Den som är bekant med den populära tv-serien vet att åskådaren följer grabbarna Eric, Kenny, Kyle och Stan i den lilla staden South Park i deras vardag där det alltid händer något galet. Slotmaskinen har samma tema och du träffar på de olika karaktärerna från serien. NetEnt, som ligger bakom utvecklingen av sloten, är kända för bra grafik och design och detta spel är inget undantag. Grafiken är riktigt snygg och färgglad och går i samma tecknade stil som tv-serien. Även ljuden och melodierna är hämtade därifrån. Symbolerna består av de välkända karaktärerna och går snabbt att känna igen för ett fan. Sammanfattningsvis kan det sägas att spelet är både snyggt, färgglatt och genomarbetat i sin design. 

Bonusfunktioner och freespins 

Spelet har en rad olika funktioner som kan dyka upp slumpmässigt under spelets gång. Bonussnurr och bonusspel avlöser varandra tillsammans med wild-symboler. Den som mest fångar intresset är Cartmans wild som kan dyka upp på det andra, tredje och fjärde hjulet och skapa flera vinstchanser för dig som spelar. Vad gäller bonusspelen finns det hela fyra stycken sådana och dessa kan anses vara det bästa med sloten. Olika karaktärer ger olika bonusrundor med bland annat free spins, multiplikator och gratis rundor. Detta gör att spelet upplevs som maxat med vinstchanser för spelaren. South Park-sloten har också en rejäl storvinst med över en miljon mynt vilket kan bli riktigt mycket pengar beroende på satsat myntvärde. Sloten saknar dock en progressiv jackpott. 

Fördelar med South Park 

  • Spelmaskinen är rolig och underhållande att spela även om du inte vinner. 
  • Sloten är välutvecklad med snygg design och är trogen sitt tema. 
  • Grafiken och ljuden i spelet är också bra gjorda och ger en klassisk South Park-atmosfär. 
  • Bonusspelen som spelet har att erbjuda håller bra kvalitet och ger bra chanser att kamma hem stora vinster. 

Nackdelar med South Park 

  • Humorn, som är speciell för South Park, kan uppfattas som barnslig för vissa, vilket gör att sloten kanske inte passar för alla.  
  • Ljudeffekterna kan bli tjatiga vid längre spelperioder då dessa är både många och olika. 

Sammanfattning  

South Park är en spelmaskin utvecklad av spelföretaget NetEnt och bygger på succéserien med samma namn. I spelet, precis som i serien, följer du ett gäng pojkar från staden South Park och jagar rätt kombinationer, wild-symboler och bonusrundor. Grafiken i spelet är snyggt och välarbetat och ger den rätta South Park-atmosfären. Spelet håller en humoristisk klang rakt igenom och har ett trevligt tempo. Sloten är klassiskt upplagd med hela 25 olika vinstlinjer att satsa på. Myntvärdet börjar på 0,01 euro och går upp till 0,50 euro och kan ge en riktigt fin storvinst om det vill sig väl. South Park är spelet, inte bara för dig som gillar serien, utan även för dig som har humor och älskar bonusspel. Testa sloten redan idag!