Om du är ett fan av deckare är detta spelet för dig. En väldigt spännande bakgrundshistoria välkomnar dig till Jack Hammers värld och i egenskap av detektiv är du snart i full färd med att bekämpa skurkar. Se upp för Dr. Wüten om du vill vinna i detta spel! Serieformatet känns härligt retro från 50-talet och håller spänningen på topp genom hela spelet. Det går snabbt att börja spela och i vissa fall behöver du inte ens registrera dig. Spelomgångarna är korta men underhållande och ger mycket bra utdelning eftersom chanserna för höga vinster är mycket goda. Ett nytt favoritspel helt enkelt; underhållande och roligt att spela och dessutom lätt att vinna och tjäna bra vinstpengar på. 

Har du för länge sedan tröttnat på alla dessa spelautomater som handlar om precis ingenting, de som du spelar bara för att, snarare än för att du faktiskt tycker det är kul? Här kommer Jack Hammer som en väldigt skön frisk fläkt. Plötsligt finns det ett spel med intressant handling som verkligen för spelet framåt och bidrar till ökad spänning hela tiden. Det är ett snyggt designat spel som känns roligt och nervkittlande att spela och där varje spin öppnar upp för alla möjliga vinster, specialfunktioner och spelutvecklingar. Det är helt enkelt kul att spela och i kombination med de bra vinstmarginalerna spelar du gärna detta spelet i timmar. Det här är inte ett spel du tröttnar på i första taget! 

Vinstlinjer och insatser  

Jack Hammer spelas på fem hjul, tre rader och 25 vinstlinjer. Du kan själv välja vilket myntvärde du vill spela med och det sträcker sig från 0,01 euro upp till 1 euro. Det minsta du som spelare kan satsa i denna slot är 0,25 euro och det högsta du kan satsa 250 euro. Det finns alltså ett brett insatsspann vilket gör att spelet passar de flesta. Maxvinsten för denna slot är 250 000 euro. För att nå den summan krävs det att du spelar med det högsta myntvärdet. Det finns en VIP-version av spelet som heter Jack Hammer VIP där du som är en high roller kan göra satsningar på hela 500 euro per spinn och därmed ha chans på en maxvinst på höga 500 000 euro. 

Tema och grafik  

Jack Hammer är baserat på en tecknad serietidning från 70-talet och handlar om detektiven Jack Hammer och hans kamp mot brottslighet. Framförallt mot den onda Dr Wüten. Handlingen utspelar sig på 50-talet och i spelet får du följa Jack på hans många detektivuppdrag. Grafiken är stämningsfull och med ljudeffekter som får dig att transporteras direkt in i handlingen och spelet har även en snygg grafisk design. Det hela känns väldigt retro och bra gjort. Det är som att läsa en riktigt bra serietidning, fullt med handling och snyggt tecknade effekter. Handlingen driver spelet framåt och får det att kännas som så mycket mer än bara ett spel. Det får dig som spelare att vilja fortsätta spela och utforska den spännande världen som målas upp. 

Bonus och funktioner 

Det bästa du kan få är en Jack Hammer-symbol, vilken är symbolen med bäst vinstutdelning. Lyckas du snurra fram fem stycken av denna ger det dig 1 000 mynt. Andra bra grejer att hålla koll på är free spins-symbolen, föreställande tickande bomber, som kan ge dig nya gratis spelrundor. Spelet har också funktioner som wild-symboler och sticky wild-symboler. Wild-symbolen är speciell eftersom den när som helst kan förvandlas till vilken annan vinstsymbol som helst, vilket ökar dina vinstchanser och ger många spännande vändningar i spelet. Sticky wilds har en liknande funktion, där sticky innebär att den kan fastna på en position och stanna kvar där även under nästa omgång. Det gör att du har större chans att vinna nästa omgång. 

Positiva aspekter 

  • Ett väldigt roligt spel där handlingen driver det framåt och gör det kul att fortsätta spela och följa Jack Hammers många äventyr. 
  • Det är enkelt att förstå och börja spela, inga krångliga regler. 
  • Omgångarna går snabbt men har mycket bra vinstchanser och vinstmarginaler. 
  • De många olika symbolerna med olika betydelser håller spänningen uppe genom hela spelet. 

Negativa aspekter 

  • Denna slot skiljer sig en hel del från många andra spelautomater, vilket är något som kanske inte faller alla i smaken. 
  • Maxvinsten är väldigt bra men bara de som spelar VIP-versionen kan nå storvinsten på 500 000 euro. 

Sammanfattning  

Jack Hammer är definitivt ett nytt favoritspel. Det är enkelt och lätt att förstå sig på och vem som helst kan börja spela när de vill. Handlingen gör spelet intressant och händelserikt och de många speciella funktionerna och symbolerna håller spänningen uppe hela tiden! Det finns chans att vinna både fria spelrundor och jackpottar och vinstmarginalerna är väldigt bra. Spelet har en snygg, retro grafik och fokus ligger på allas våran favorit, privatdetektiven Jack Hammer. Han har alltid något spännande för sig vilket gör detta till ett spel du aldrig tröttnar på. Om du är ett fan av detektivhistorier, 50-talet eller serietidningar så är detta med största säkerhet det rätta spelet för dig. Varför inte testa på en gång?